label
header
 

Lid worden

Ben je student? Houd je van turnen? En heb je zin in een stukje gezelligheid en extra trainingen? Dan moet je zeker lid worden van studententurnvereniging U-turn! 

We hebben bij U-turn twee soorten lidmaatschappen, namelijk leden en rustleden. Leden kunnen zich inschrijven voor de maandag-, donderdag- , vrijdag- en/of zondagtraining.  Rustleden kunnen alleen op open (zondag)trainingen komen. Open zondag training vervangt één keer per maand de reguliere zondag training. 

Lid worden

De trainingen zijn op maandag (21:30-23:00 uur), donderdag (21:30-23:00 uur), vrijdag (19:00-20:30) en zondag (19:00-21:00 uur). Deze trainingen vinden plaats in de turnhal Nieuw-Welgelegen (Grebbeberglaan 4a). 

Wij werken met twee periodes van ongeveer 18 trainingen, welke starten rond 1 september en rond 1 februari. Je kunt wel invallen in een periode, echter wel tegen volledig tarief. Word je na februari pas lid, dan betaal je als lentelid maar de helft.

Als je lid wordt betaal je contributie en schaf je een Olympas aan. Het is wel verstandig om de OlymPas pas aan te schaffen wanneer je de bevestigingsmail hebt ontvangen dat je lid bent bij U-turn. De kosten voor de OlymPas bedragen €140.-. Wat je allemaal met de OlymPas kunt lees je hier! De OlymPas dien je daarna te koppelen aan U-turn voor €0,-.

Dit is een indicatie van de contributie van seizoen 2019-2020:

  Half jaar Heel jaar
1x trainen €15 €20
2x trainen €35 €50
3x trainen €65 €90
4x trainen €105 €140
OlymPas €140 €140

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur een mail naar het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rustlid worden

Als rustlid mag je gratis komen naar de open trainingen. Deze vinden één keer per maand plaats, de data zijn hier te vinden. Daarnaast mag je als rustlid ook bij open trainingen komen. Dit zijn trainingen die vallen op vakantie- en feestdagen, maar daarvan krijg je altijd kort vantevoren bericht. Deze open trainingen vinden ook plaats in onze turnhal aan de Grebbeberglaan.

De kosten voor rustlidmaatschap zijn €30,- voor een heel jaar. We werken niet met kosten voor een half jaar, je betaalt dus altijd de lidmaatschapskosten voor een heel jaar. Als je pas in februari rustlid wordt, betaal je dus ook €30,-.

Ben je hier in geintereseerd? Of heb je nog vragen hierover? Stuur ons gerust een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Donateur worden

Steun U-turn door donateur te worden!

Als donateur zorg je ervoor dat turnen in Utrecht een betaalbare studentensport blijft. Jouw bijdrage vanaf 20 euro per jaar helpt ons enorm! Wat krijg je hiervoor terug? Ontzettend blije studententurners, een gezellige BBQ aan het einde van het studiejaar én je kunt aansluiten bij het jaarlijkse kerstdiner.

Wil je ons helpen? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lidmaatschap opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan tot één maand na de start van het verenigingsjaar. Bij opzegging na deze periode worden de kosten voor het gehele verenigingsjaar in rekening gebracht. Opzegging dient schriftelijk te geschieden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

icon